“Srećom nikada nisam upoznala Miku Aleksića. Ali gledajući njegove emisije sa decom, bilo mi je jasno da gledam monstruma…”

1
Foto Igor Pavicevic

Među glumicama i glumcima koji su podržali koleginicu Milenu Radulović nalazi se i Jelisaveta Seka Sablić. Milena Radulović je prva otvoreno u javnosti progovorila o svom iskustvu sa poznatim učiteljem glume Miorslavom Mikom Aleksićem, koji je uhapšen po prijavi Milene i još nekoliko devojaka za silovanje i sekusalno napastvovanje.

Seka Sablić je rekla da ona, srećom, nikada nije upoznala Miku Aleksića. Oja je u izjavi za portal Nova.rs rekla da joj je, međutim, gledajući njegove emisije sa decom bilo jasno da gleda, kako je rekla, monstruma.

“Pridružujem se zgražavanju i nastrašnijoj osudi za Miku Aleksića koga na sreću nisam ni videla ni upoznala, ali sam videla pre nekoliko godina njegovu emisiju sa decom i jasno mi je bilo da gledam monstruma! Treba da se zapita ovo nesređeno društvo gde su psiholozi itd. Ovako su predatoru žrtve same dolazile i to one najlepše, ustreptalih duša, željne lepote glume. Naravno, velike čestitke devojkama”, rekla je Seka Sablić.

1 KOMENTAR

Comments are closed.