“Srbija je tražila 950 kvadratnih kilometara. Vučić se i dalje žali… On je dobar policajac, Dačić loš. I Tači je dobar, ali protiv svoje zemlje”

2
Foto: Profimedia

Vršilac dužnosti premijera Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je Beograd od Prištine tražio 950 kvadratnih kilometara teritorije Kosova.

“Srbija je tražila 950 kilometara. Konkretno. Tema podele više nije na stolu, stvari su se razvile dalje. Vučić i dalje koristi podelu. Oni rade svoj posao”, rekao je Haradinaj za Gazeta ekspres.

Kako prenosi portal Kossev, Haradinaj je rekao da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dalje “žali” u raznim krugovima zbog toga što Kosovo nije pristalo na dogovor.

Haradinaj je ocenio da Srbi koordiniraju svoj nastup i da Kosovu nedostaje ta koordinacija.

“Igraju dobrog i lošeg policajca. Vučić je dobar policajac, Dačić loš. Koordinišu se, a mi ne. Hašim igra dobrog policajca, ali protiv svoje zemlje. Ja sam loš policajac, ali štitim Kosovo”, rekao je Haradinaj.

2 KOMENTARA

  1. Ко је именом и презименом тражио 950 км2 територије Косова и из ког разлога ? То су чињенице које би много значиле неком новом јавном тужиоцу.

  2. Од све своје земље АВ је тражио чак територију мање општине, нпр. Трстеник!?! Стварно је мудар!

    А у резолицији 1244, која је резултат капитулације Србије, се говори о АУТОНОМИЈИ Косова и Метохије…

    Луд збуњеног…

Comments are closed.