“Sram da vas bude još sto puta…”: Marko Đurić imao još jednu poruku za Mariju Zaharovu

6
foto screenshot youtube

Marija Zaharova portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije poprilično je, očigledno, iznervirala direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića.

Naime, Zaharova je kasno sinoć na Fejsbuku, objavila dve fotografije, jednu ispod druge. Prva je slika predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Ovalnom kabinetu, dok sedi na stolici ispred velikog stola za kojim je predsednik SAD Donald Tramp, a druga je slika iz poznate scene filma ‘Niske strasti’ u kojoj glumica Šeron Stoun sedi prekrštenih nogu na ispitivanju u policiji.

“Ako su vas pozvali u Belu kuću, a stolicu postavili kao da ste na saslušanju, sedite kao na slici broj 2. Bez obzira ko ste. Verujte mi”, napisala je Zaharova.

Marko Đurić je potom oštro odgovorio na Tviteru rekavši da Vučić nijednu ružnu reč protiv Rusije nije rekao, čak ni u Beloj kući, a da je na prijem kod ruskog predsednika Vladimira Putina čekao i po sat i po vremena. Đurić je objavio i slike koje je Zaharova “pustila” na svoj Fejsbuk.

“A zamisli taj predsednik nijednu ružnu reč protiv Rusije nije rekao, čak ni na tom mestu. A zamisli taj predsednik je kod ruskog predsednika i po sat i po vremena čekao na prijem i nikada nije tražio posebnu stolicu. Ja Vam ne dozvoljavam da napadate ponosnu Srbiju. Sram Vas bilo!”, napisao je Đurić na Tviteru.

Jutro nije “smirilo strasti”, pa je Đurić jutros imao dodatak.

“I da dodam, kupovina tečnog naftnog gasa je izbačena iz tog sporazuma samo na insistiranje čoveka koji je sedeo u toj stolici. Sram da Vas bude još sto puta!”, napisao je još jedan tvit Marko Đurić.

6 KOMENTARA

  1. E sad ce Putinova Rusija tek da razbuca celu vladu Srbije na celu sa A.Vucicem .
    Ko ste vi bre da se obracate Saharovoj gde joj niste ni do cipela.

  2. Iydajnici i prodane duše,potpisali ste izmeštanje ambasade i za uzvrat ste dobili uzajamno priznanje Izraela i Kosova.Ponizili ste sve Srbe i sve što je Srpsko.Vreme je da vas razvlastimo i da odgovarate za zločine

  3. Sta Rusi Mesaju corbe koj sam su ga Kuvali.sad neka malo Proboju kakav ukus su mu dali.

Comments are closed.