Sportski mediji: Novi selektor Srbije postaje čovek kojeg je Mladen Krstajić nedavno (dva puta) pobedio

3
Profimedia

Nekoliko sportskih medija u Srbiji, među kojima su Žurnal i Sportklub, uveliko najavljuju da je Mladen Krstajić već bivši selektor Orlova, a da je njegov naslednik Ljubiša Tumbaković.

Prema tim informacijama, takva odluka je već doneta, a ostalo je samo da se i formalno potvrdi na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, koja će najverovatnije biti održana u četvrtak.

Tumbaković je do pre nekoliko dana bio selektor Crne Gore, a iz Podgorice je otišao jer nije želeo da vodi reprezentaciju u meču protiv selekcije samoproklamovanog Kosova.

Zanimljivo je da će Tumbaković na klupi Srbije naslediti čoveka kojeg je pre 23 godine promovisao u prvotimca Partizana. Tumba je 1996. godine iz Kikinde doveo tada anonimnog defanzivca Mladena Krstajića, vrlo brzo mu dao šansu u crno-belom dresu, a Krstajić je odličnim igrama zaslužio transfer u Verder, i kasnije je u Nemačkoj napravio sjajnu karijeru.

3 KOMENTARA

  1. Ako ne bude sekektor Milojevic ili Piksi ili bilo ko ko je “cigan” to ce na “cigansku” populaciju ostaviti teske posledice…
    To se naravno moze videti gore u tekstu doticnog novinara koji je deo te populacije.

    • Pa imao si ,grobara, na klupi do pre neki dan…i,sad si se setio da komentarises!Neznalica si kao i tvoj Krstajic….poklopi se,danas si ubedljivo najgluplji!!

Comments are closed.