Specijalna ponuda za kupovinu nove Honde CR-V

  0

  Iskoristite posebne pogodnosti za kupovinu novih Honda CR-V 1.5 modela u Elegance i Lifestyle paketima koji su dostupni sa specijalnim popustom od 1.600€ i uz pokrivenu prvu godinu kasko osiguranja. Ponuda se odnosi na ograničen broj vozila.


  Najnapredniji Hondin SUV poseduje i najsigurniju šasiju koju je Honda ikada proizvela, veoma prostran enterijer, kao i najsavremenije bezbednosne sisteme i tako pruža jedinstven osećaj u vožnji. Izuzetne performanse u kombinaciji sa luksuzom održavaju Hondu CR-V na samom vrhu svetske liste naprodavanijih SUV modela.


  HONDA CR-V 1.5 u ELEGANCE paketu opreme poseduje Turbo benzinski agregat koji isporučuje 173 KS, navigaciju, parking senzore napred i pozadi, kameru za vožnju unazad i LED farove.


  HONDA CR-V 1.5 u LIFESTYLE paketu opreme, takođe, poseduje Turbo benzinski agregat koji isporučuje 173KS, kožni enterijer, smart entry, sistem za mrtav ugao, sistem za unakrsni saobraćaj i zatamnjena stakla pozadi.


  Kod oba modela doplata za automatski menjač koji dolazi u kombinaciji sa jačim agregatom od 193 KS iznosi 2.000€.


  HONDA CR-V je sinonim za STANDARD SIGURNOSTI. Poseduje Honda SENSING – jedan od najnaprednijih paketa sigurnosne opreme, koji je samo kod Honde kao standard uključen u sve pakete opreme CR-V modela. Dizajniran je da vozaču i putnicima pruži maksimalnu sigurnost u vožnji i garantuje najveću bezbednost u ovoj klasi vozila. Važno je pomenuti da je na ovogodišnjem EuroNCAP testiranju Honda CR-V osvojila maksimalnih 5 zvezdica za sigurnost.


  Do novog HONDA automobila možete doći i putem programa otkupa i zamene vozila. Bez obzira na marku, ukoliko je Vaše vozilo staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunili ste uslov za otkup svog vozila. Svoje korišćeno vozilo možete iskoristiti i kao učešće za novi HONDA automobil po najpovoljnijim uslovima.


  Posetite HONDA ovlašćene salone na Novom Beogradu u ulici Omladinskih brigada 33a i u Novom Sadu – AC Stojanov, Zrenjaninski put 14 , zakažite test vožnju i saznajte više o ponudi na www.honda-srbija.rs