SNS u Paraćinu osvojio 13 mandata više od Paunovića, bivši gradonačelnik objavio rezultate sa svih biračkih mesta

4
screenshot N1

Prema do sada obrađenim podacima u opštini Paraćin vlast je preuzela Srpska napredna stranka.

Po broju osvojenih glasova, drugo mesto pripalo je listi građana čiji je nosilac Saša Paunović, aktuelni predednik ove opštine.

Paunović je izašao iz Demokratske stranke koja je bojkotovala izbore.

Prema prvim podacima Opštinske izborne komisije, najviše glasova na lokalnim izborima u Paraćinu osvojila je lista “Aleksandar Vučić – Za našu decu” – 45,05 odsto, odnosno 28 mandata.

Sledi je lista koju predstavlja aktuelni gradonačelnik Paraćina “Saša Paunović – Sigurno napred” sa 24,2 odsto osvojenih glasova, što je 15 mandata.

On je na svom Fejsbuk nalogu objavio precizne rezultate na svim izbornim mestima.

Po tome se vidi da je Srpska napredna stranka osvojila mnogo veći broj glasova od njegove izborne liste.

4 KOMENTARA

  1. Ствар је принципа и свакако да би био сасвим довољан да су сви ови “фриленсери” приступили бојкоту, уместо што су овако “почишћени”.

  2. Само будали није било јасно да ће политика изласка на локалне изборе дати овакве резултате. Идеја некаквог стварања “демократских оаза”, које су требале да изникну по Србији, као печурке после кише, и ето нама демократије ! Каква глупост. Срећом, овај је платио ту глупост својим политичким ангажманом, док му се колега из Шапца држи за “петељку”, са које више није битно, да ли ће пасти, или остати на њој. Битно је да таквом политичком оријентацијом Србија не може да се промени, и да се демократија шири по Србији, већ да се, само то мало што је остало од ње, пре или касније угаси. Ово су знали сви који су то желели, бавили се политиком или не, било је и више него очигледно, само су овакви локал-патриотски лидери имали своје “АПП” варијанте, које ничему нису допринеле, осим умањењу потенцијала бојкота избора.

    • А потенцијал бојкота се показао спектакуларним, уместо ранијих 55% сада је изашло 50%..

Comments are closed.