Sto odsto rast posećenosti sajta Nedeljnik.rs: U kriznim vremenima potrebne su proverene informacije i analize

0
Foto: Profimedia / ilustracija

Sajt Nedeljnik.rs u mesecu martu zabeležio je rast od skoro 100 odsto po broju jedinstvenih korisnika, sa više nego dvostrukim brojem jedinstvenih poseta.

Prema Gemius Audience zvaničnom istraživanju naš sajt je prošlog meseca posetilo 1.083.771 čitalaca (skoro dvostruko više nego u februaru 583.506), što Nedeljnik stavlja u vrh sajtova u Srbiji u procentualnom rastu broja posetilaca.

Prema podacima sa Gugl analitike na kojoj se broje i posete iz inostranstva i preko aplikacije, ukupan broj jedinstvenih posetilaca Nedeljnik.rs u mesecu martu iznosio je 1.963.045 uz oko 5 miliona poseta (rast od 125%), što je rekord kada je reč o sajtu Nedeljnik.rs.

Primetno je da u vreme pandemije koronavirusa kada u medijima dominira samo jedna tema raste potreba za sadržajem koji ima proverene izvore aktuelne informacije, analize i poglede na ovu krizu globalnih razmera.

Ne zaboravite da svakog četvrtka izlazi štampano izdanje Nedeljnika, a novitet je to što svi čitaoci koji iz bilo kog razloga u uslovima ograničenog kretanja ne mogu da dođu do svog primerka, preko sajta mogu da naruče PDF izdanje Nedeljnika koje stiže pravo u inbox.

Hvala Vam na poverenju.

Ostani kod kuće i čitaj Nedeljnik.