Sirene, baklje, trobojke: Slavlje u Beogradu zbog rezultata izbora u Crnoj Gori

1

Crnogorski političari (predstavnici opozicije) pozvali su sinoć svoje birače da proslave rezultate izbora u svojim domovima.

Ipak, u jednom gradu se slavilo na ulicama.

U pitanju je Beograd.

Više desetina građana okupilo se sinoć ispred Skupštine Srbije kako bi proslavili rezultate parlamentarnih izbora u Crnoj Gori. Saobraćaj je bio obustavljen i kolima se nije moglo proći ni prema Trgu Nikole Pašića niti ka Bulevaru kralja Aleksandra.

Bulevarom su sa druge strane odjekivale sirene, a na više mesta u gradu ispaljen je vatromet.

Kako je objavio KoSSev, u Kosovskoj Mitrovici posle objavljivanja preliminarnih rezultata izbora u Crnoj Gori, gradom je kružilo više “grupa” vozila sa upaljenim sirenama i sa srpskim zastavama.

Na kružnom toku u centru Kosovske Mitrovice prisutan je bio veći broj policajaca i apelovao je na građane da se vrate u svoje kuće, s obzirom da je na snazi zabrana kretanja od 22.30 časova, usled pandemije koronavirusa.

1 KOMENTAR

  1. Немам ништа против да фамилија, рођаци и делови породица прославе и овако нешто, само нисам да се и због тога блокира овај несрећни град. Постоје и људи у граду којима су избори у Црној Гори исто што и на Кирибатима.

Comments are closed.