“Sikter!”, “Bokija 13 nećete gledati”, “Koliko glasova imaš Čedo”: Šta se sve, sem “Aco, Srbine!”, moglo čuti na Glavnom odboru SNS o prelaznoj vladi

4
FOTO TANJUG/ TANJA VALIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke da neće biti prelazne vlade pre izbora i da na vlast opozicija može da dođe samo ako joj narod da podršku.

“Bokija 13 u Srbiji nećete da gledate i neće vlade Srbije da određuju stranci nego građani Srbije i neće nijedan predstavnik međunarodne zajednice da mi soli pamet kako će da izgleda vlada u Srbiji, nego naš narod i građani Srbije. Dok sam živ braniću Ustav i ovu zemlju”, rekao je Vučić što je ispraćeno burnim aplauzom i povicima “Aco, Srbine!”

On je opoziciji i lideru LDP Čedomiru Jovanovića, koji je predložio formiranje prelazne vlade da bi se izbegao bojkot izbora, rekao da u vladu mogu tek kada od naroda dobiju poverenje.

“Koliko glasova imaš Čedo pa bi na vlast, koliko glasova imaš Obradoviću (Boško) pa bi na vlast. Nema na vlast bez podrške naroda. Narod da vas podrži pa ako ti Čedo, Obradoviću i (Dragane) Đilasu daju glas, onda na vlast”, rekao je Vučić.

On je međunarodnoj zajednici poručio da je dobrodošla u Srbiju, ali da im ne dozvoljava da je sruše.

“Vi, stranci, dobrodošli dragi ste nam gosti, a da srušite Srbiju da dobiju vlast oni koji nisu dobili narodno poverenje – sikter!, od toga nema ništa. Srbija će da čuva svoju slobodu, nezavisnost i suverenitet”, istakao je Vučić uz gromoglasan aplauz prisutnih u hali Pinki u Zemunu.

4 KOMENTARA

  1. Likovi koji veruju Vučiću, inače i dalje misle da je Čeda opozicija. Zato i ovakvo poentiranje na Čedi, a sa druge strane AV daje Jovanovićevim firmama bespovratne kredite jer je Čeda postao pravi “korisni idiot”.

    jedva čekam reakciju AV-ovih vernika kada bude konačno priznao Kosovo.

  2. Zamisli stanje u glavi osobe koja naredi poslusnicima da uzvikuju-Aco,Srbine. I onog kojemu godi takvo skandiranje.

Comments are closed.