“Siguran sam da će Vučić biti dobro, ne jer sluša lekare nego zato što je jak i tvrdoglav”: Vulin o zdravlju predsednika Srbije

2
Foto: Tanjug/AP

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je da je siguran da će zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića biti u redu i napomenuo da predsednik baš i ne vodi računa o svom zdravlju.

“Siguran sam da će biti sve u redu i to zato što je Aleksandar Vučić jak i tvrdoglav, a ne zato što sluša lekare. On potraži pomoć samo kad mora, ali se brže, nego što bi mu i jedan lekar savetovao, vrati na posao”, rekao je Vulin za TV Pink.

On je dodao da se Vučić ponaša kao svaki građanin i da zbog njega nije sazvan konzilijum, niti se na VMA pravi lekarski tim za njegovo lečenje.

Predsednik Srbije juče je u popodnevnim časovima primljen na Vojno-medicinsku akademiju zbog kardiovaskularnih problema.

Medijima je iz Predsedništva potvrđeno da je Vučić trenutno stabilan i da od odluke lekara zavisi kada će napustiti bolnicu.

2 KOMENTARA

  1. Šta ovaj kaže? Da ne treba slušati savjete ljekara, nego je dovoljno biti jak i tvrdoglav!? To očigledno može, ali samo u politici. Pri tome, onaj ko to sluša mora biti ili glup ili blesav.

  2. Što moraju baš da lažu SVAKI put kad zinu, da sigurna sam da je kao svaki građanin, čeka u čekaonici da dođe na red

Comments are closed.