Šeron Stoun o statusu seks simbola: “Svi su mi govorili šta ne valja na mom telu”

0
Foto: Printskrin YouTube

Glumica Šeron Stoun tvrdi da je, bez obzira što je važila za jednu od najseksepilnijih žena sveta, ipak trpela kritike na račun svog izgleda, i to tokom snimanja “Niskih strasti”, koje su joj i dale status seks-simbola.

Šeron Stoun kaže da tek sad počinje da zaista voli svoje telo, u trenutku kada je zagazila u šezdesete, piše Dejli mejl.

“Sve više voliims svoje telo… Tako sam zahvalna na svome telu”, rekla je za “Allure”.

“Kada sam bila mlađa, svi su mi govorili šta nije dobro na mom telu – previše ovoga, previše onog. Kada sam snimala ‘Niske strasti’, angažovali su šminkera koji je svakoga dana stavljao kilograme šminke na mene, i svakoga dana sam odlazila u svoju prikolicu i skidala je.”

Ona kaže da je odnos prema njoj bio prilično loš, posebno u odnosu na zvezdu Majkla Daglasa.

“Nije mi dozvoljeno da biram svog šminkera, niti je moje ime bilo na posteru.”

Šeron Stoun dodaje da je film “Niske strasti” promenio ne samo njenu karijeru, već i mnogo toga u svetu.

“Mislim da su ‘Niske strasti’ snimljene u pravom momentu u istoriji jer su obuhvatile sve naše strahove i sumnje i trenutak promene moći za žene”, navela je.

“Govorili bi mi da uživam u svakoj sekundi i u svakom trenutku jer kada ostarim za mene više neće biti mesta u ovoj industriji.”

Objasnila je da su njene četrdesete bile možda najturbulentnije jer nije skoro radila, doživela je težak moždani udar zbog kojeg je morala da uči da ponovo govori i hoda, a prolazila je i kroz borbu za starateljstvo.

“I pored svega toga, bio je to jedan od najdražih perioda mog života. Iako se nikome nisam dopadala, niti me je ko pozivao na sastanke, jer ko bi hteo ženu s troje dece. Bio je to period prihvatanja sebe, upoznavanja sebe i shvatanja sebe i svojih potreba”.