Sentin sin: Nije pronađena veza porodice Vučić sa slučajem “Jovanjica”

6
Foto: MUP Srbije

Načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodan Milenković se oglasio povodom slučaja “Jovanjica” i izjavio da je kompletnom akcijom lično rukovodio, a da je u akciji učestvovalo 50 policijskih službenika Četvrtog odeljenja Uprave kriminalističke policije, odnosno Odeljenja za borbu protiv droga.

“Od samog početka kompletno postupanje policijskih službenika je bilo zakonito uz obaveštavanje nadležnog tužilaštva, u ovom slučaju Specijalnog tužilaštva. Moram da napomenem da od početka istrage, pa do danas, apsolutno nikakvih pritisaka nismo imali od bilo koga iz Ministarstva unutrašnjih poslova”, naveo je Milenković, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije koje je preneo N1.

On je dodao da je kompletna istraga sprovedena adekvatno i zakonito.

“Ni u jednom segmentu ove obrade nije pronađena bilo kakva veza porodice Vučić sa navedenim slučajem. To odgovorno tvrdim kao načelnik Odeljenja koje je vodilo istragu i kao neko ko je podneo krivičnu prijavu protiv Predraga Koluvije”, izjavio je Milenković.

Milenković je apelovao na sve da, kako je naveo, ne vrše pritisak putem medija na policijske službenike MUP-a.

“Policijski službenici rade profesionalno i zakonito u interesu zaštite prava i sloboda građana Republike Srbije”, izjavio je Milenković.

Prema saznanjima N1, Milenkovića je poligrafski ispitao Sektor unutrašnje kontrole MUP-a 3. januara. Milenković je poligrafski testiran zbog drugog slučaja, a ne zbog hapšenja Koluvije. Kako je objavio N1, Milenković je prošao poligrafsko testiranje, odnosno detektor laži je pokazao da govori istinu.

6 KOMENTARA

 1. Лепа изјава и покушај изградње алиби варијанте за Вучиће. У реду, али у таквој ситуацији, поднеси радну књижицу да ти се упише раскид радног односа, или одмах дај неко друго објашњење по коме се може објаснити континуирана, државним органима субтитуисана, индустријска производња дроге у Србији ?

 2. Stvarno ne znam dokle vise ovo može ići. Ko sve ne daje izjave, tvrdi itd.
  Svi se kunu u poligraf!
  Sve je to postalo baš smešno. Samo se pitam zašto se svi ne nude da idu u neku stranu državu na poligraf?
  To bi baš bilo interesantno!

 3. Ko sme da u ovoj zemlji da ista kaze protiv porodive Vicic? ZEMLJA TERORA , Diktature, prodanih dusa. Ni S od Srbije. Vratili su se komunisti preobuceni u snsoovske odore i prete , hapse protivnike a oslobadjaju svoje clanove. Pod patronatom sns a mozete rusiti, paliti , bespomocno lagati, namestati izbore, praviti duple izborne spiskove, voziti autobusima gradjane Kosaova po Srbiji da glasaju a onda ih vracati nazad da opet glasaju. A Evropa ni da mrdne prstom jer veruje da ce AV prodati Srbiju. Taj status kvo ce trajalti sve dok porodica Vucic ne pokupi i proda sve iz Srbije i pobegne u Rusiju . AV je klonirani Sloba Milosevic koga je Evropa kao i ovog sadasnjeg nazivala garantom mira na Balkanu
  Mogu mirne duse da kazem da je EU retardirana i nesposobna da odabere prave sagovornike. Ovaj covek je posteno odradio posao ali je dobio po prstima da ne prica vise
  Taj poligraf koji koriste je sigurno van upotrebe i sluzi samo AV da ga proveri i kaze da govori istinu.

 4. Ovog mucenika preko veze pokojni tata Milosevicev General preko veze zapislio !!
  ko sve radi u policiji nasoj uzas….!!!

 5. Ovaj mladi čovek je očigledno pod pritiskom dao ovu izjavu, što nije praksa policije. Produbio je sumnje.

Comments are closed.