Savićević: Đokovića da neko proziva posle svega? Onaj Keiros, Kiros, bezvezan igrač za koga sam čuo jer proziva Novaka…

0

Legendarni fudbaler Crvene zvezde i predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević bio je gost emisije “Sportlight” koju će u sredu u 21.10 časova biti emitovana na Sport Klubu 1.

Savićeviću nije jasno da neko u Srbiji može da kritikuje Novaka Đokovića, a osvrnuo se i na izjave Nika Kirjosa na račun prvog igrača sveta.

“Mislim da je Đoković podcenio situaciju i ljudi oko njega koji su mu davali informacije jer sigurno da je znao šta će da se dogodi ne bi ni organizovao Adrija Tur. Imao je dobru volju da to organizuje, desilo se šta se desilo, verovatno nije bilo spremno za tako nešto, ali neko da kritikuje Đokovića posle svega što je uradio za Srbiju i srpski sport… Kako reprezentuje svoju zemlju to je za svako poštovanje,” izjavio je Savićević i nastavio:

“Uvek se javljaju ti isti, Keiros, Kiros, nemam pojma. Zato što pljuje Đokovića čuo sam ko je on. Neki bezvezni igrač koji ga non stop proziva. Šta god da Novak uradi – ne valja. Potom i onaj Vilander. Onda odjednom počne da ga hvali pa ti nije jasno o čemu se radi.”

Prvi čovek crnogorskog fudbala je uveren da Đoković, zbog “-ić” u prezimenu mora da se suočava sa većim izazovima nego njegova konkurencija.