Savez za Srbiju na čelu sa Boškom Obradovićem blokirao ulaz u Skupštinu grada: Čekaju gradonačelnika da mu uruče zahteve protesta

Boško Obradović, Borko Stefanović i Nikola Jovanović se nalaze ispred ulaza, zajedno sa većim brojem simpatizera, a prema izveštajima reportera, na vratima gradske uprave su članovi Gradskog veća koji se raspravljaju sa njima

0
Foto: Twitter, Savez za Srbiju

Predstavnici Saveza za Srbiju blokirali su ulaz u Skupštinu Beograda, nakon što im nije dozvoljeno da uđu u zgradu i predaju svoje zahteve gradonačelniku Zoranu Radojičiću, javio je N1.

Prema pisanju Blica, članovi SzS na čelu sa predsedavajućim Saveza za Srbiju Boškom Obradovićem, blokirali su ulaz u Skupštinu grada Beograda.

Kako je javila reporterka N1, zaposleni u skupštini stoje na vratima i ne dozvoljavaju predstavnicima opozicije da uđu u Skupštinu grada, zbog čega se stvorila gužva i pometnja.

Boško Obradović, Borko Stefanović i Nikola Jovanović se nalaze ispred ulaza, zajedno sa većim brojem simpatizera, a prema izveštajima reportera, na vratima gradske uprave su članovi Gradskog veća koji se raspravljaju sa njima.

Okupljeni uzvikuju parole protiv gradske vlasti, a kako su rekli, čekaju da im se obrati gradonačelnik Beograda.

Predsednik Opštine Stari grad Marko Bastać rekao je da su se oni okupili da bi videli gradonačelnika Beograda i najavio da se neće razići dok se to ne dogodi.