“Sastanku pod Ostrogom prisustvovao sam sa velikim zadovoljstvom. I manastir i katedrala i džamija su moja mesta”

1
Screenshot TV Vijesti

U toku je konstitutivna sednica novog saziva Skupštine Crne Gore na kojoj treba da bude izabran njen predsednik. Predlog svih poslanika nove parlamentarne većine u Crnoj Gori je da za predsednika Skupštine bude izabran lider koalicije “Mir je naša nacija” Aleksa Bečić.

Lider koalicije “Crno na bijelo” Dritan Abazović rekao je u toku rasprave da je sastanku pod Ostrogom prisustvovao “sa velikim zadovoljstvom”, prenose podgoričke Vijesti.

“I manastir i katedrala i džamija su moja mesta. Bio sam da razgovaram sa ljudima. Možda ste vi navikli da se dogovarate u Splendidu, Hiltonu i Ramadi, da nosite kese jedni drugima ili da budete potkupljeni. Ja to nisam i nikada neću raditi. Sa ljudima na bilo kom mestu za koje smatram da treba se obavi neki razgovor obavio sam”, rekao je Abazović.

“Nemam bilo kakve komplekse od bilo koga i bilo čega. Branim građansku i evropsku Crnu Goru i to ću braniti ubuduće. Mislim da je crnogorski parlament dotakao dno zato i nismo bili u njemu. Ako bude ovaj parlament kao u prethodnom sazivu, ni vi nemojte dolaziti, ali sam siguran da tako neće biti”, rekao je Abazović i dodao da mu je čast i zadovoljstvo što će Bečić biti predsjednik Skupštine”.

U manastiru Ostrog juče je održan sastanak mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i nosilaca lista i političkih lidera dosadašnjih opozicionih partija.

1 KOMENTAR

  1. Dritane, dobro je sto nemas predrasude jer one te zaslepljuju i vode pravo u propast. Ali cuvaj se jer si okruzen divljim zverima spremni da rastrgnu svakog ispred sebe i pustose sve cega se domognu.

Comments are closed.