Saša Ilić ima novi posao, u Fudbalskom savezu Srbije…

1

Očekivalo se da legendarni kapiten Partizana Saša Ilić, po okončanju igračke karijere, preuzme neku od funkcija u Humskoj. Međutim, nova adresa Saše Ilića biće Terazije 35, piše Mozzart sport, pozivajući se na informaciju koju je objavio Sportski žurnal.

Ljudi iz FSS nameravaju da ponovo aktiviraju poziciju direktora mlađih selekcija, navodi se, a u toj ulozi bi trebalo da vidimo čoveka koji je ostavio najveći trag u redovima crno-belih u ovom veku, objavio je današnji Žurnal.

Maja ove godine Saša Ilić je prekinuo blistavu karijeru, uokvirenu brojnim rekordima u redovima Partizana, ali se nije dogovorio sa čelnicima matičnog kluba oko novog posla. Žurnal tvrdi da će nekada sjajni vezista prihvatiti poziv sa Terazija 35.
„Ilić će u hijerarhiji FSS biti odmah iza Vladimira Matijaševića, a iznad Gorana Grkinića koji je od Gorana Vasilijevića preuzeo mesto koordinatora mlađih selekcija“, piše Sportski Žurnal.

Ako bude imenovan u FSS kao direktor mlađih selekcija Saša Ilić će imati pune ruke posle i još više problema. Mlađe selekcije se nisu proslavile u poslednje vreme. Mlada reprezentacija je doživela debakl na Prvenstvu Evrope u Italiji, omladinci i kadeti se nisu ni plasirali na završnu smotru najboljih timova Starog kontinenta.

1 KOMENTAR

Comments are closed.