Šapić u novoj Vladi? “Prvo, nož i pogača su kod SNS. Bilo bi arogantno da ja sa 4 odsto pričam njima šta treba da rade…”

2
(BETAPHOTO/Srpski patriotski savez/DS)

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je moguće da bude u novoj vladi i da će se, ako dođe do takvog razgovora, videti da li postoje isti strateški ciljevi sa Srpskom naprednom strankom (SNS).

 “Teoretski da, praktično ne znam. Prvo, nož i pogača su kod SNS i Vučića, a njima niko ne treba da formiraju Vladu”, rekao je Šapić, u intervjuu za Blic, od utorka, na pitanje – “da li ima šanse da vas vidimo u sledećom vladi”.

Kako je dodao, “bilo bi arogantno da ja sa četiri odsto pričam njima šta treba da rade, sa druge strane nikad nisam zatvarao vrata razgovorima ni sa kim, pa ni SNS-u ukoliko bude zaintersovanosti sa njihove strane”.

“E, sad to sve ne mora ništa da znači, jer i ako se desi razgovor, videćemo da li postoje suštinski isti strateški ciljevi oko kojih možemo da se dogovorimo”, rekao je Šapić.

(Beta)

2 KOMENTARA

  1. STRATEŠKI CILjEVI : 1). Demografska obnova (majke sa troje dece da rade 4 sata za celu platu i 30% manji porez na imovinu,…); 2).Obnova kulturnog i nacionalnog IDENTITETA (više časova iz istorije i srBskog pravopisa, obnova Parlamentarne kraljevine po uzoru na Dansku,…); 3).RAVNOPRAVNA regionalizacija i decentralizacija Srbije, sa 4 pokrajine (bez autonomije u državnim poslovima) , a za KiM specijalni status (i Rezolucija 1244 i Briselski sporazum i ZSO,..); 4).Čvršće povezivanje Srbije sa 1,7 miliona Srba u susednim državama i 3 miliona u EU i svetu,….

    • @PATRIOTA i RODOLjUB Kako da se obnovi kraljevina,kad je možda 10ak procenata Srba za monarhiju(svaka je evropska kraljevina parlamentarna).Specijalan status za nezavisnu državu,koju će iz svojih interesa sutra priznati i Rusija.
      Povezivanje naroda koji se neprestano deli vekovima.

Comments are closed.