Šapić potvrdio učešće na izborima: Nećemo imati dovoljno vremena, krećemo kampanju po celoj Srbiji

0
Foto Nedeljnik

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić potvrdio je na konferenciji za novinare u Beogradu da će SPAS učestvovati na izborima koji treba da se održe na proleće naredne godine, javio je N1.

“Juče smo potvrdili tu informaciju da će Srpski patriotski savez – SPAS izaći na izbore, dosta smo vagali, prvobitni stav bio je da treba da sačekamo što kasnije da bismo videli kakve su okolnosti, mislili smo da sačekamo raspisivanje izbora. U međuvremenu ja sam shvatio da mi kao organizacija nemamo vremena da čekamo izbornu kampanju, nismo parlamentarna stranka i smatrao sam da nećemo imati dovoljno vremena da građanima predstavimo našu politiku i da nećemo imati dovoljno medijskog prostora”, izjavio je Aleksandar Šapić.

Rekao je da će SPAS krenuti u kampanju po čitavoj zemlji, jer kako je rekao, do sada nisu imali priliku da čuju za kakvu se politiku zalaže Srpski patriotski savez, da će pokušati da u narednom periodu što bolje predstave njihova programska načela građanima.

U SPAS-u su spremni da razgovaraju sa svim lokalnim organizacijama koje su, kako Šapić kaže, spremne da budu dosledne, i da na patriotski način poguraju Srbiju.

“Trenutno živimo u državi i društvu u kom postoji velika tenzija, podeljenost i u atmosferi u kojoj nikada nisam želeo da učestvujem, makar kakvu političku cenu to imalo, ali smo spremni da razgovaramo sa svima koji žele da poguraju Srbiju na patriotski način”, kaže Šapić.