Sana Garić – Deo sebe

0

Ljubitelji elektro popa mogu da udahnu leto punim plućima. Uz duo Anja Štark, nove singlove Ide Prester i dvojac Pocket Palma na scenu se vratila – Sana Garić. Njena autorska i umetnička transformacija od pre nekoliko godina kulminirala je debitanskim albumom „Svet za nas“ (Mascom, 2016) otvorivši joj vrata regionalnog tržišta na kom je posebno zapažena. Pomenuti album kritika je prepoznala kao jedno od najvažnijih izdanja na kraju 2016. godine.

Novi singl „Deo sebe“ je očaravajući pop biser. Moderan, upečatljiv, pevljiv i zanosan. Uz Sanu Garić je kompletan bend koji ovom prilikom čine: donedavno autor i član jedne od najuticajnijih domaćih grupa, Darkwood Dub, Milorad Ristić – Miki /bas (Bella Technika) i Feđa Tom Franklin/bubanj (Fish In Oil) i Dušan Ristić/gitara. Produkciju, miks i mastering pesme potpisuje Radan Đorđević – DJ Rahmanee.

Tokom preslušavanja singla evidentan je uticaj svakog od pomenutih muzičara pa pesma „Deo sebe“ odiše skladnošću i zajedništvom. Pored Saninog zrelog i autoritativnog pristupa pesmi koji isijava i kroz ovako jednostavniju pop formu, prisutnost veštog producenta kao što je DJ Rahmanee izdiže Sanin novi singl nokoliko lestvica iznad artista pomenutih na početku ovog teksta.

Najiskrenije se nadamo da će singl „Deo sebe“ utabanim stazama doći do publike širom regiona što će rezultirati Saninim festivalskim i klupskim pohodima … nakon pandemije.

Dostupno na: https://smarturl.it/sana.garic.deo.sebe