Sale Đorđević spušta loptu: Na pogrešan način se borimo za Marija Nakića, navijački se prevode naši odnosi i njegovo lepo vaspitanje…

0
Screenshot

Mladi košarkaš Real Madrida Mario Nakić prelimio je i odlučio da zaigra za reprezentaciju Srbije, informacija je koju su u petak preneli svi ovdašnji mediji.

Informacija je potekla iz prepiske selektora Aleksandra Đorđevića i Nakića na Tviteru, a reči jednog od najperspektivnijih igrača u Evropi svi su okarakterisali kao potvrdu da je odlučio da obuče dres Orlova.

Istog dana u medijima se pojavila Đorđevićeva, ali i izjava predsednika KSS Predraga Danilovića, nekadašnjih saigrača Mariovog oca Ive Nakića.

Ipak, selektor je u subotu je na Tviteru demantovao da je mladi košarkaš definitivno budući reprezentativac Srbije.

“ŠTA bude odlučio i KADA se bude odlučio, siguran sam da će mladi igrač Mario Nakić to javno i reći… ovako se samo navijački ‘prevode’ naši familijarni, prijateljski odnosi i lepo Mariovo vaspitanje… na pogrešan način se svi zajedno borimo za njega u interesu srpske košarke,” napisao je Đorđević.

“Nadajući se da će jednog dana, između ostalog i zbog razumevanja i ljubaznosti svih nas i naše javnosti, Mario odlučiti da igra za našu reprezentaciju, mi čekamo i dalje…”, dodao je selektor u narednom tvitu.

Nakić je rođen i odrastao je u Beogradu, a pored Srbije može da igra za Hrvatsku jer mu je otac iz Rijeke i selekciju Španije kao naturalizovan košarkaš.