Sa „Pojačalom“ se čujete bolje

  0
  Foto: Milena Arsenić

  Za sve preduzetnike ili one koji tek skupljaju hrabrost da se upuste u preduzetničke vode, u Beogradu se svakog drugog meseca održava Pojačalo meet up u Domu Omladine, gde se razmenjuju iskustva i stiču nova na ovu temu.

  Pojačalo je video i audio podcast koji se od početka godine upoznaje sa novim ljudima i temama iz sveta preduzetništva. Nastao je uz podršku USAID Projekta saradnje za ekonomski razvoj, čiji je stav da je Srbiji prekopotrebno jačanje postojećih srednjih i malih preduzeća i podsticaj za osnivanje novih.

  Po rečima organizatora, svaki događaj do sada je privukao preko 200 ljudi, što je pokazalo da je publika brojnija od svih očekivanja, a dobre reakcije na društvenim mrežama daju dodatni vetar u leđa i podršku. Učesnici uvek mogu da se upoznaju sa predavačima i prodiskutuju panele. Za svaki meet up se uvodi neka novina, pa će tako sledeći biti namenjen proizvođačima prehrambenih proizvoda.

  Ako vas interesuje na koji način nove tehnologije mogu da vam pomognu i  kako da dođete do novca za vaš biznis, prijavite se za sledeći Pojačalo meet up.

  Ulaz je slobodan, a novosti pratite na https://pojacalo.rs/druzenje/