Robert Patinson je novi Betmen?

0
Foto: Profimedia

Zvezda filmova “Sumrak saga” Robert Patinson pregovara o ulozi Betmana u najnovijem filmu Meta Rivsa koji bi trebalo u bioskope da stigne 25. juna 2021. godine.

Iako još ništa nije zvanično, Varajeti tvrdi da je Patinson prvi, i praktično jedini izbor, i da se očekuje da bukvalno svakog trenutka postignu dogovor. Varner Bros kompanija nije imala komentar o pregovorima.

Rivs, reditelj poslednja dva nastavka o “Planeti majmuna” preuzeo je rediteljsku stolicu od Bena Afleka u januaru 2017. godne, i od tada je krenuo da razvija priču. Novog Betmena produciraće sa svojim saradnikom Dilanom Klarkom.

Nakon razočaranja filmovima “Batman v Superman” i “Liga pravde”, Varner Bros je razgovarao sa glumcem-rediteljem Aflekom o odlasku, i ostavio je Rivsu dovoljno vremena za razvoj scenarija.

Zvanični početak snimanja novog “Betmena” još nije određen, iako se očekuje početak predprodukcije već ovog leta, ali izvori Varajatija kažu da bi to moglo da bude krajem 2019. ili početkom 2020. godine.

Najseksi vampir na svetu, kako su fanovi i mediji nazvali 33-godišnjeg Patinsona, drugi je najmlađi glumac koji će igrati Betmena, posle Kristijana Bejla, koji je sa 31 godinom, 2005, igrao u filmu ‘Betmen: Povratak’.