Radoslav Milenković: “Šta posle bojkota? Šta kada dobiješ 97 odsto? Šta kada daš 100 golova kad vas 11 igraju sami? To je pitanje za SNS, ne za opoziciju…”

3
Foto: N1 printscreen

Glumac i reditelj Radoslav Rale Milenković izjavio je u Novom danu na TV N1 da je bojkot izbora opravdan i ističe da pitanje šta posle bojkota nije pitanje za opoziciju, već za Srpsku naprednu stranku.

Prema Milenkovićevoj oceni, uz bojkot od strane opozicije, i bahatost i bezobrazluk vlasti, izbori se neće završiti bez 97 odsto glasova za SNS.

“Bojkot bi u ovim uslovima morao da bude reakcija zdravog razuma u odnosu na to kako se zamišljaju izbori u štabu SNS i strankica satelitčića”, rekao je Milenković.

On je upitao, ako je u Srbiji zlatno doba, a “svi su tako nedužni sa oreolčićima nad glavama i ordenjem na prsima”, otkud pred kraj leta neki razgovori.

“To će neka milostinja da se da opoziciji… A onda onaj tamo neki, da li je Mirović, kaže da je poslao šofera u Lučane da proveri da li je Đilas ukrao narodni novac. Ta vrsta bezobrazluka, bahatosti, to bez 97 posto mislim da se neće završiti”, ocenio je Milenković.

Govoreći o situaciji posle bojkota, Radoslav Milenković rekao je da će se desiti ono što po dijalektici mora da se desi i kako sve razne službe to usmere.

“Šta posle bojkota je pitanje za SNS. Šta kada dobiješ 97? Šta kada daš 100 golova kada vas 11 igraju sami? To je pitanje za sve. Ali ja mislim da nije pitanje zbog onoga šta posle, nego kako možeš da ideš na te izbore. Sumnjiva mi je ova opozicija koja hoće i koja je izlazila u tim uslovima”, rekao je Milenković.

Na pitanje o tome na koji način bi vlast SNS mogla biti smenjena, Milenković je rekao da će to morati da se desi nekom nepoznatom silom koja iznenada dolazi i rešava stvar.

On je napomenuo da postoji “nešto starije”, da nema kralja koji nije sišao sa trona, i da je samo pitanje ko će to dočekati.

3 KOMENTARA

  1. Istinska opozicija treba da drži SNS u nedoumici tako što će konačnu odluku o tome da li će izaći na izbore da donese nekoliko dana ili nedelja pred izbore, jer bi na taj način primorali SNS da brine o tome šta im je činiti u oba slučaja.

  2. Bojkot izbora je najveća glupost koja postoji. Jer kad nemaš minimum za izlazak ti njemu olakšavaš pobedu. Bolje od bojkota je jedna lista koja se kandiduje protiv naprednjaka a za oslobađanje medija i organizovanje slobodnih izbora. Setite se Milošević je oduvan kad je bila jedna lista. Niko na zapadu neće priznati bojkot kao legitimitet za bilo šta jer EU brani izborni zakon.

  3. Šta kada gubiš utakmicu i napustiš teren?Kazna za nedolazak na zakazanu utakmicu ili zbog prekida utakmice po kojoj se protivničkoj strani PRIZNAJE i bez borbe,

Comments are closed.