Radno vreme marketa, pošta i apoteka tokom praznika

1
Foto: Profimedia

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika radno vreme trgovinskih lanaca, pošta i apoteka biće izmenjeno, a parking će u zonama biti besplatan.

Javno preduzeće Pošta Srbije 31. decembra radiće skraćeno, do 17 časova, osim glavne pošte u Takovskoj ulici, koja radi stalno tokom godine, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima, osim na prelazu Gradina koja će raditi do 19 časova.

U sredu, 1. januara 2020. godine dežuraće glavna pošta u Takovskoj 2 i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

U četvrtak, 2. januara 2020.godine u Beogradu će biti dežurne pošte u Takovskoj koja će raditi non stop, u Savskoj 2 koja će raditi od 8 do 15 časova, u TC “Stadion Shopping Centre”, Zaplanjska 32 od 8 do 19 časova, u TC “Big Fashion”, Višnjička 84 od 9 do 19 časova, u TC “Shoppi Retail Park”, Bratštva i jedinstva 2G od 8 do 19 časova, u TC “Immo Outlet Center”, Gandijeva 21, od 8 do 19 časova, u TC “Merkator Centar”, Bulevar umetnosti 4 od 8 do 19 časova.

U Novom Sadu će 2. januara raditi pošte na sledećim adresama: Temerinski put 50 od 8 do 20 casova, Teodora Mandića 23, Futoški put 93/c, Balzakova 59, Bajci Žilinskog 4, Branka Chopića bb i dr Svetislava Kasapinovica 10-14 od 8 do 19 casova.

U Kragujevcu, Subotici i Zrenjaninu će tog dana raditi po dve pošte. Po jedna pošta u Nišu i na Zlatiboru od 8 do 15 časova, u Sremskoj Kamenici, Rumenki, Temerinu, Kaću, Bačkoj Palanci, Futogu, Somboru i Sremskoj Mitrovici od 8 do 19 casova i jedna pošta u Pančevu od 8 do 12 casova, Šapcu od 8 do 14 casova i na Kopaoniku od 9.30 do 20.30, kao i pošte na graničnim i administrativnim prelazima.

Kada je reč o Idea supermarketima, u utorak, 31. decembra većina prodavnica će raditi do 18 časova, dok će na dan dočeka Nove godine, Idea Dorćol i Idea London objekti raditi prema redovnom radnom vremenu.

U sredu 1. januara većina prodajnih objekata neće raditi, a dežuraće Idea Dorćol i London, i objekti na Kopaoniku i Zlatiboru.

Roda marketi će 31. decembra raditi do 18 časova, a sreda 1. januar i utorak 7. januar biće neradni dani. Ostalim danima, svi Roda marketi koji se nalaze u tržnim centrima radiće prema redovnom radnom vremenu.

Metro i Lidl će takođe 31. decembra raditi do 18 časova, u sredu 1. januara neće raditi, a od 2. januara Metro će raditi od 6 časova, a Lidl od 8 časova.

JKP “Parking servis” obaveštava korisnike da neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada tokom novogodišnjih i božićnih praznika 1. 2. i 7. januara 2020.godine, kada će biti i zatvoreni šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Kraljice Marije 7.

Sve javne garaže, posebna i sms parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate.

Od petka, 3. januara, i od srede 8. januara, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri, radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Apoteke Beograd neće raditi 1. i 2. januara, dok će od 3. do 6. januara imati redovno radno vreme. Stalno dežurne apoteke biće “Prvi maj”, Kralja Milana 9, “Sveti Sava”, Nemanjina 2, “Zemun”, Glavna 34, “Bogdan Vujošević”, Bulevar Maršala Tolbuhina 30 Novi Beograd i “Gornji grad”, Dr Djordja Kovačevića 27, Lazarevac.

Tokom praznika dežuraće i još desetak apoteka u više beogradskih opština.

1 KOMENTAR

Comments are closed.