Prvi Dekatlon u Srbiji otvorio svoja vrata

  0
  Foto: Marko Mitrović

  Francuski Dekatlon, omiljena radnja za kupovinu sportske opreme, od danas je zvanično otvorena za sve posetioce u Beogradu, na adresi Višnjička 84, u sklopu Big Fashion Retail parka.

  Tačno u podne Beograđane je dočekao Decathlon tim u radnji koja se prostire na više od 3.000 kvadrata. Posetioci su u redovima čekali na otvaranje prodavnice sportskog lanca, za čije se proizvode, među kojima su i inovativni sportski komadi razvijeni i proizvedeni u Dekatlonovim istraživačkim centrima, išlo i do Segedina, Temišvara, Budimpešte i drugih gradova u blizini.

  Današnje otvaranje usledilo je nakon velikog svečanog otvaranja kom su prisustvovali ambasador Republike Francuske u Srbiji, njegova ekselencija ŽanLuj Falkoni, pomoćnik gradonačelnika Beograda, Andreja Mladenović, mnogobrojni zaposleni iz cele regije, prijatelji i partneri ovog poznatog brenda.

  Ambsador Falkoni je izrazio veliko zadovoljstvo što je ovaj francuski sportski lanac došao na tržište Srbije, a Mišel Kapler, generalni direktor Dekatlona u Srbiji je najavio da će u prodavnici u Beogradu kupci moći da nađu opremu za preko 100 sportova.