“Prva koalicija Šapića i SNS na Starom gradu pokazatelj ko je ko na političkoj sceni…”

1
Foto: Stranka-slobode-i-pravde

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da je “prva koalicija Šapićevog SPAS-a i SNS-a ustanovljena na Starom gradu, jasan pokazatelj ko je ko na političkoj sceni Srbije i onom malom broju Beograđana koji su izašli na lažne izbore i glasali za (Aleksandra) Šapića verujući da je protivnik režima”.

SSP navodi da je “istina da je bilo svejedno za kog su Aleksandra glasali, za Šapića, ili za Vučića, jer su u oba slučaja dali glas (Goranu) Vesiću i Vučiću”.

“Najava koalicije Aleksandra Šapića i naprednjaka u svim beogradskim opštinama u kojima je učestvovao na lokalnim izborima priprema je za izbore u Beogradu i očajnički pokušaj Vučića i Vesića da uz Šapićevu podršku spreče poraz koji je neminovan”, navodi se u saopštenju.

SSP navodi da je “Šapićeva pozicija sada potpuno ogoljena”, kao i da je “Beograđanima jasno da glasajući za njega glasaju za aktuelni režim i produžetak agonije glavnog grada, kao i da u lažnom Parlamentu Srbije nema nijedne stranke koja bi bar mogla da glumi opoziiciju”.

1 KOMENTAR

  1. Voleo bih ovu koaliciju da vidim i na saveznom nivou jer bi to značilo da je Vučić rešio da uradi ono što je Tadić propustio, a to je da nas odmori od SPS-a. Možda će posle toga da se otvori koferče i neke druge afere u kojima su glavni likovi bili njihovi članovi. Jedino je pitanje da li Šapić ima kadar za vladu, ali kao da je to teško naći. Predsednik je rekao da ministar može imati samo osnovnu školu, čime je značajno podigao broj kandidata za ministarska mesta.

Comments are closed.