Proslavite početak NBA sezone sa stilom preko prvog ikada organizovanog NBA dana dresova

  0

  NBA ohrabruje svoje fanove iz celog sveta da pokažu uzbuđenje zbog početka nove sezone omiljenim dresom NBA lige. 

  Dok se igrači Brooklin Netsa, Golden State Warriorsa,  Los Angeles Lakersa i LA Clippersa pripremaju za otvaranje sezone 2020-21 u utorak, 22. decembra, NBA ohrabruje navijače širom sveta da pokažu uzbuđenje za novu sezonu svojim omiljenim NBA dresom u okviru prvog ikada „Dana NBA dresa“ – globalne proslave navijača predstojeće NBA sezone. 

  Dres je postao bitan odevni komad u ormaru mnogih ljubitelja NBA lige, jer nudi vezu ne samo sa omiljenim timom i igračima, već i sa navijačima bez obzira da li se nalaze u istom gradu ili ma gde na svetu. Želite priliku da budete predstavljeni na NBA.com ili timskim kanalima na društvenim mrežama? Evo šta treba da uradite 22. decembra: 

  • Podelite na društvenim mrežama fotografiju sebe, svojih prijatelja ili porodice u NBA dresu 
  • Koristite hashtag #NBAJerseyDay 
  • Označite omiljene timove i igrače

  Takođe možete učestvovati u izazovima navijača @NBA na Instagram Reels i TikTok. Za izazov Instagram Reels objavite Reels na ličnom Instagram nalogu u kojem nosite NBA dres i koristite #NBAJerseyDay. Za NBA TikTok Hashtag Challenge, koristite hashtag #NBAIsBack i provedite nas kroz dan dok se pripremate za početak sezone dok nosite NBA dres. 

  Koliko će navijača iz celog sveta poneti dres broj 23 LeBron Džejmsa dok Lejkersi započinju odbranu naslova protiv gradskih rivala? Koliko fanova Los Angeles Clippersa  će obući dres Kavai Lenarda broj 2? Šta tek reći za dres Stephena Currija broj 30 za navijače Warriorsa? Mnogo fanova će poneti dres bivšeg  „ratnika“  Kevina  Duranta koji će nastupiti posle 18 meseci odsustva u novom dresu broj 7 za Netse? 

  Bez obzira na to da li se odlučite za dres super zvezde, talentovanog rukija ili NBA legende iz Hardwood Classicsa, budete jedinstveni sa personalizovanim dresom ili proslaviti omiljeni grad novim modelima iz Nike City Edition 2020-21, postoji puno mogućnosti da izrazite svoju privrženost na #NBAJerseyDay. 

  Zato narednog utorka iskoristite priliku da novu sezonu proslavite sa svim NBA navijačima noseći boje svojih omiljenih igrača i timova s ponosom u okviru inauguralnog #NBAJerseyDay. 

  Dan NBA dresova poklopiće se sa Kia NBA prvim utakmicama u sezoni 2020-21, kada će Brooklin Netsi ugostiti Golden State Warriorse, a branioci NBA titule Los Angeles Lakersi igrati protiv LA Clippersa.