Pronađite idealan poklon za vas i vaše najbliže u Tehnomaniji od 7. 12. do 6. 1.

0

Povod za poklanjanje možemo pronaći u skoro svakom trenutku. Kada su u pitanju rođendani, razne proslave, krštenja, Nova godina, ispraćaji u penziju imamo naviku da poklanjamo. Darivanje je gest kojim neretko iskazujemo ljubav, pažnju i reakciju da nam je do nekoga stalo.

Svake godine, novogodišnji praznici predstavljaju idealno vreme za poklanjanje. Tada želimo da udovoljimo svojim najbližima kupovinom osimišljenih personalizovanih poklona koji će im se posebno dopasti.

Želja da obradujemo druge ali i sebe lepim sitnicama prisutna je iz godine u godinu, a skoro uvek nas tera na dodatno razmišljanje šta izabrati. Važno je ispuniti očekivanja i kupiti baš ono što će izmamiti osmeh na lice, te nam je uvek potrebna ideja više kako bi odabir bio pravi.

Baš zato, u ime poklanjanja i novogodišnjih praznika, Tehnomanija je pokrenula akciju Poklonmanija od 7. decembra do 6. januara. Poklonmanija kupcima i ove godine nudi nezaboravne popuste i predloge za odlične poklone.

Na listi poklona mogu se pronaći uređaji Tehnomanije, poput televizora, tableta, IT uređaja i najrazličitijih malih kućnih aparata koji će obradovati i one sa najvećim prohtevima. Kako bismo vam olakšali odabir, za vas smo izdvojili nekoliko sjajnih uređaja koji su ujedno i savršeni pokloni.

Za one koji vole da uživaju uz dobru atmoferu izdvojili smo JBL Bluetooth zvučnik. Muzika je obavezni deo svakog dobrog provoda, tako da predstavlja I neizostavni deo novogodišnje atmosfere. 

Takođe, za one koje bi najluđu noć radije proveli u nešto mirnijoj i opuštenijoj atmosferi uz praznični film preporučujemo fenomenalni LG Smart televizor. Ovaj model pružiće vam mogućnost gledanja filmova, nalik na bioskopsko platno.

Za ljubitelje kafe izdvojili smo aparat za kafu Dolce Gusto. Nova 2021. sada može započeti uz šoljicu ukusnih i kvalitetnih napitaka.

Međutim, kao i drugi aspekti naših života, usled pojave korona virusa praznično poklanjanje se u velikoj meri promenilo. Sada idealan poklon možete poručiti i na Tehnomanija online prodavnici. Benefiti ovog načina kupovine podrazumevaju pouzdanost, bezbednost ali i uštedu vremena za sve potrošače.