Produžen period za prijavljivanje projekata u okviru programa „Znanje zna budućnost 2020“

  0

  Usled aktuelnih dešavanja u zemlji izazvanih epidemijom Korona virusa, u kompaniji DIS doneta je odluka da umesto do danas (30.04), kako je prvobitno najavljeno, projekte možete prijaviti do kraja maja, preciznije do 31.05.2020. godine u 23:59h.

  Podsećamo da je u okviru programa „Znanje zna budućnost 2020“ kompanija DIS izdvojila 10.000.000 dinara za ulaganje u obrazovanje mladih u Srbiji, od čega je 5.000.000 namenjeno institucijama, organizacijama i udruženjima kojima je u fokusu obrazovanje mladih, dok će druga polovina biti usmerena ka najtalentovanijoj i najvrednijoj deci zaposlenih u samoj kompaniji.

  Nakon pregleda pristiglih prijava, nezavisna komisija DIS-a će pristupiti odabiru najboljih projekata i realizaciji donacija. Detaljna uputstva i pravila učešća dostupna su na stranici www.dis.rs.

  Kako navode u kompaniji DIS, period obrade prijava će trajati u zavisnosti od broja pristiglih prijava nakon čega će spisak izabranih projekata biti javno oglašen. Takođe, sve relevantne informacije o programu biće blagovremeno dostupne medijima i objavljivane na DIS-ovom korporativnim sajtu.

  „Znanje zna budućnost 2020“ predstavlja nastavak dobre prakse i odličnog odziva koji je ovaj društveno odgovorni projekat najvećeg domaćeg trgovinskog lanca izazvao u prethodnoj godini. Iz DIS-a se nadaju da će i ove godine utisci biti pozitivni, a da će kvalitet projekata biti barem na istom nivou kao i prethodne godine.