ProCredit banka: Odlazak u banku je prošlost

  0

  Vođena iskustvom koje dolazi iz centrale banke u Nemačkoj, ProCredit banka je omogućila klijentima ono što se od svih dugo očekivalo – da sve što im od banke treba, urade (k)od svoje kuće.

  Preko veb-sajta ProCredit banke sada je moguće otvoriti račun, aplicirati za kredit ili dozvoljeni minus, a sve što je neophodno od dokumentacije, klijentima stiže na kućnu adresu.

  Ovakav način rada pokazao je sve svoje prednosti i opravdanost, naročito u periodu pandemije, tim pre što nikada nije bilo važnije da se slobodno i bez ograničenja raspolaže sredstvima, bez čekanja u redovima i bez nepotrebnog izlaganja kontaktima. Odlazak u banku i zvanično je postao stvar prošlosti.

  Ne manje bitno, u partnerstvu sa Mastercardom, ProCredit banka je realizovala ogroman projekat – Apple Pay! To znači da plaćanje nikada nije bilo jednostavnije, sigurnije i lakše. Platna kartica nalazi se na telefonu, a prilikom plaćanja dovoljno je približiti telefon POS uređaju u prodavnici i – sve je rešeno! Verifikacija se realizuje otiskom prsta, ili identifikacijom lica – Face ID. To je ono što, osim tehničke bezbednosti, daje dodatni element sigurnosti svakom plaćanju.

  Za korišćenje Apple Pay usluge, neophodno je posedovati iPhone, iWatch, iPad ili MacBook računar, te da se preko veb-sajta www.procreditbank.rs kontaktira sa ProCredit bankom kako bi se otvorio račun.

  Nema, dakle, potrebe da se dolazi u banku radi otvaranja računa. Sve se završava preko veb-sajta i razgovora sa savetnicima u kontakt-centru, nakon čega klijentima stiže Mastercard kartica na kućnu adresu. Posle povezivanja sa uređajem preko Wallet aplikacije, klijenti su slobodni da brzo, sigurno i jednostavno obavljaju kupovinu u prodavnicama ili preko interneta.