Princ Vilijam zabrinut za Harija: “Megan i on su krhki”

0
Foto: Profimedia

Britanski princ Vilijam “zabrinuo” se za mlađeg brata Harija nakon što je u dokumentarcu nedavno govorio o svom mentalnom zdravlju, prenosi BBC.

Princ Vilijam je, navodno, rekao da se nada da su Hari i njegova supruga Megan “dobro”, nakon što su oboje za televiziju ITV rekli da se bore s tim. Zvanično, Kensingtonska palata nije htela da komentariše dokumentarac kada se pojavio, a koji je pratio Harija i Megan na njihovoj turneji po africi početkom meseca. Oboje su u intervjuu vrlo emotivno pričali o onome s čim se suočavaju, pritiscima medija i britanskih tabloida, i koliko to loše utiče na njih. Princ Vilijam je, navodno, rekao da je zabrinut jer mu oboje deluju “zabrinuto”.

Hari je u intervjuu za ITV priznao da između njega i Vilijama ima razmirica, ali da će oni obojica biti tu jedan za drugoga uvek.

Britanski tabloidi su naveli da je Vilijam bio “besan” kada je to čuo. Hari je rekao da Vilijam i on imaju “dobre dane” i “loše dane”. Upitan o odnosu s bratom, Hari je u dokumentarcu rekao da su to sve “stvari koje se neizbežno događaju” kao rezultat toga što je “ta porodica pod pritiskom”.

“Neću dati da me uvuku u igru s medijima koja je ubila moju majku”, rekao je Hari, dodajući da je to za njega “rana koja gnoji”.

“Svaki put kad vidim kameru, svaki put kad čujem ‘klik’, svaki put kad vidim blic, iste sekunde me to vrati nazad”.