Princ Endrju je leteo Epstajnovim privatnim avionom, više puta

0
Foto: Profimedia

Princ Endrju leteo je privatnim avionom Džefrija Epstajna sa grupom u kojoj je bila i ruski model Ana Malova, piše Gardijan.

Prošle nedelje se pojavila tvrdnja da je Endrju “jednom” dobio masažu stopala od dve mlade i lepo obučene Ruskinje u Epstajnovom stanu na Menhetnu.

Endrju i Ana Malova, koja je tada imala 27 godina, bili su među devet putnika u Epstajnovom privatnom avionu, na putu od Devičanskih ostrva do Floride, u februaru 1999. godine, prema podacima letova iz pilotovih dnevnika. Malova je kasnije završila u zatvoru zbog nepoštovanja sudske odluke o lečenju zbog zloupotreba lekova za bolove. Ovo otkriće o putu pojačalo je pritisak na princa zbog njegovog prijateljstva sa Epstajnom, koji je pronađen mrtav u svojoj njujorškoj ćeliji dok je čekao suđenje zbog seks trafikinga.

Endrju već danima poriče da je uradio bilo šta nemoralno, iako su se pojavile fotografije sa jednom od Epstajnovih maloletnica, takozvanih seksualnih robinja. On je, čak, za vikend u saopštenju naveo da nije “video, prisustvovao ili posumnjao na bilo kakvo ponašanje te vrste”, koje je dovelo do hapšenja Epstajna i do prethodne osude za seks sa maloletnicom 2008. godine. On je priznao da je pogrešio što je posle te osude nastavio da se druži sa njim.

Let iz februara 1999. godine zabeležen je u dnevnicima koje su vodili Epstajnovi piloti, a koji su završili u sudskim dokumentima zahvaljujući Virdžiniji Roberts Đufre, koja je bila Epstajnova seksualna robinja.

Grupa je letela sa Sent Tomasa, aerodroma blizu Epstajnovog privatnog ostrva, do Palm Biča na Floridi, gde ima kuću. Na oba imanja je Epstajn, prema tvrdnjama njegovih žrtava i nekih umešanih u to, zlostavljao maloletnice. Malova, bivša mis Rusije optužena je da je krivotvorila ukradeni recept za vikodin, a zatvorena je kada je više puta kasnila da se prijavi u program odvikavanja od droge, koji joj je određen sudskom odlukom.