Princ Hari i Megan se uselili u novu kuću u Kaliforniji: Adresu stanovanja promenili zbog paparaca i medijskog pritiska

1
Profimedia

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl preselili su se u novu kuću u Santa Barbari, skupom obalskom gradu blizu Los Anđelesa u Kaliforniji, prenose američki mediji.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa koji su zvanično prestali da budu aktivni članovi britanske kraljevske porodice u aprilu, do sada su živeli u Los Anđelesu, Meganinom rodnom gradu, gde su ubrzo po doseljenju počeli da ih uznemiravaju paparaci.

Par je uložio tužbu optužujući neke od njih da su protiv njihove volje slikali njihovog malog sina Arčija u bašti.

Bračni par se “preselio u svoju porodičnu kuću u julu” i “smestili su se u mirnoj intimnosti svog kvarta”, rekao je portparol za Frans pres ne potvrđujući adresu njihove nove rezidencije. On je dodao da se par nada da će to biti poštovano, radi njihovih suseda i njih samih kao porodice.

Prema američkim medijima Pipl i Pejdž siks njihova nova kuća nalazi se u Santa Barbari na oko 150 kilometara severno od Los Anđelesa gde živi više američkih zvezda kao što su Opra Vinfri i drugi.

Tridesetpetogodišnji princ Hari više puta je osuđivao pritisak medija na svoju porodicu i naveo to kao glavni razlog za povlačenje iz aktivnog učestvovanja u britanskoj kraljevskoj porodici. 

(Beta)

1 KOMENTAR

Comments are closed.