Prijavljen još jedan slučaj silovanja maloletnice na Kosovu

1
EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

(Beta) – Kosovskoj policiji prijavljen je još jedan slučaj seksualnog nasilja nad maloletnom osobom. 

Portparol policije za region Peć Fadilj Gaši potvrdio da je prijavljeno da je maloletnicu silovao punoletni muškarca, u opštini Istok, preneli su prištinski mediji. 

Gaši je saopštio da se slučaj dogodio 9. avgusta, ali je žrtva slučaj prijavila policiji tek juče. Policija je nakon prijave slučaja uhapsila osumnjičenog, koji je po nalogu tužioca pu pritvoru. 

“Žrtva nije prijavila slučaj odmah zbog straha. Istražitelji se bave slučajem i osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 sati”, rekao je Gaši. 

Pre 10 dana prijavljen je slučaj silovanja 11-godišnje devojčice u Prištini, što je dovelo do talasa protesta na Kosovu, ali i u Albaniji. 

U prvih sedam meseci ove godine Kosovskoj policiji prijavljen je 41 slučaj silovanja, objavio je Kosovo-onlajn.

1 KOMENTAR

  1. Као што се из приложеног да закључити, та “држава” која по Сарацину одлично функционише, у ствари не функционише. Није Сарацин дочекао ни да се мастило на папиру осуши са његовом изјавом, а она је већ демантована. Тај провизоријум, претенционзно назван “државом”, је само један брлог племенских кланова бандита и криминалаца који заиста “функционише”, али само када се за некакав злочин могу окривити Срби. Само тада је експедитиван. У сваком другом случају, као и у овом примеру, “систем” не функционише, стоји и не зна кога сме, да ли сме и какве би могле да буду племенске последице по Вљосарско-Куртијевску фалангу, ако некога окриве, па макар и по правди. Стога се народ и окупио, да покуша да бар на крају тог мрачног тунела злочина угледа зрачак наде, тј. правде. Неће бити лако. А вама госн’ Сарацин, наздравље на вашој држави која “одлично” функциоише.

Comments are closed.