Prestižna nagrada za Generali talent program

  0

  Stanton Chase Beograd dodelio je Talent Management nagradu Generali Osiguranju Srbija.

  Krajem prošle godine, Stanton Chase Beograd organizovao je šestu dodelu nagrada i priznanja namenjenih kompanijama iz različitih industrija, koje razvijaju i implementiraju programe za upravljanje talentima i posvećene su razvijanju potencijala svojih zaposlenih.

  Ove godine u konkurenciji od preko 20 kompanija, Talent program Generali Osiguranja Srbija prepoznat je kao najkompleksniji u pristupu u radu sa talentima. Ono što je Generali posebno izdvojilo jeste uključenost top menadžmenta u rad sa talentima, kao i prilike za dalji razvoj koje talenti dobijaju kroz internacionalno iskustvo. Ovim se Generali Osiguranje Srbija pridružilo timu uspešnih  poslodavaca na domaćem tržištu, koji su posvećeni razvoju talenata, a koji čine Coca-Cola, Telenor, JTI, NIS i Nelt.

  Nagradu su preuzeli direktor Direkcije za ljudske resurse i organizaciju Milan Nestorović i Ana Glovacki, zadužena za razvoj i implementaciju Talent programa.

  Generali Osiguranje Srbija pokrenulo je svoj talent program 2015. godine sa ciljem da prepozna ljude sa najvećim potencijalom za razvoj, da ih zadrži i podstakne njihov napredak u kompaniji. Talent menadžment program obuhvata obuku, rad na projektima, mentorski rad sa top menadžmentom kompanije, ispitivanje ličnih limita i razne druge dinamične metode koje pomažu razvoj liderskih veština talentovanih koleginica ili kolega.

  Beogradska kancelarija kompanije Stanton Chase od 2014. godine dodeljuje Talent Management nagradu.