“Prestaću sa spominjanjem majki kad izglasaju Aleksin zakon, kad nam daju snimke iz Doljevca… Obećavam, tada ću prestati”

1
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović rekao je da su potpisi skupljeni ali da nastavljaju sa skupljanjem da bi se osigurali.

“Moram da priznam da je za mene ovo prikupljanje potpisa u stvari bilo dobro iskustvo. Non stop sam bio sa volonterima na ulici i razgovarali smo sa ljudima. Bukvalno je svaki potpis koji je dobio PSG zarađen na taj način. Mi smo u stvari skupljali potpise onako kako bi to zaista trebalo da se radi, organski, na ulici”, rekao je Trifunović za Blic.

Prokomentarisao je i reakcije na napad na njega.

“Sve što sam ja dobio nakon dva vezana napada su saopštenja puna floskula koje je mogao da napiše bilo ko”, rekao je Trifunović, navodeći da ga je napad na člana omladine tog pokreta Aleksandra Pašića daleko više pogodio nego napad na njega.

On je rekao i da će sa pominjanjem majki prestati kada nestanu razlozi za takvu njegovu komunikaciju.

“Prestaću sa tim kad dobijemo ona dva minuta snimka sa sigurnosnih kamera na naplatnoj rampi Doljevac. Kad nam dozvole da vidimo ko je zaista upravljao autom koji je udario u kola u kojima je bila Stanika Gligorijević. Onog trenutka kad izglasaju Aleksin zakon, takođe obećavam da ću prestati sa tim”, rekao je Trifunović.

1 KOMENTAR

  1. Aleksin zakon, priča o tome datira od 2016. kada je predstavljen javnosti.
    Dobro je setiti ga se, makar i pred izbore, naročito tada, zar ne !?
    I posle nisu svi isti ?

Comments are closed.