Premijera nove HBO serije “Treći dan” 15. septembra

0


Džud Lo i Naomi Haris igraju glavne uloge u novoj HBO seriji „Treći dan“ (The Third Day), koja će premijeru imati 15. septembra u 20.00h na HBO-u, a istog dana će biti dostupna i na HBO GO-u.

„Treći dan“ je šestodelni psihološki triler Denisa Kelija i Feliksa Bareta podeljen u dva dela – „Leto“ i „Zima“. U prve tri epizode, tokom „Leta“, Džud Lo glumi Sema, čoveka koga privlači misteriozno ostrvo nedaleko od britanske obale, gde pronalazi grupu ostrvljana koji su spremni da očuvaju svoju tradiciju po svaku cenu. „Zima“ se odvija tokom naredne tri epizode u kojima Naomi Haris glumi Helen, tvrdoglavu autsajderku koja dolazi na ostrvo u potrazi za odgovorima, ali čiji dolazak izazove divlji sukob koji će odlučiti sudbinu ostrva.

Pored Džuda Loa i Naomi Haris, u seriji glume i Ketrin Voterston, Emili Votson, Pedi Konsidajn, Džon Dagliš, Mark Luis Džouns, Niko Parker, Šarlot Gardner Mihel i Pol Kaj. Scenario za prve tri epizode potpisuje Denis Keli, a režiju Mark Munden. Druge tri epizode napisali su Kit De Val, Din Ololin i Denis Keli a režirala ih je Filipa Loutorp. Serija je nastala u koprodukciji HBO-a i Sky-a, a izvršni producenti su Didi Gardner, Džeremi Klajner, Feliks Baret i Denis Keli.