Predstavljen Samsung Galaxy S20 FE: Kreiran za sve, namenjen tebi

  0

  Trostruka kamera profesionalnog ranga, živopisne boje i pažljivo odabrane premijum inovacije

  Kompanija Samsung Electronics danas je predstavila Galaxy S20 Fan Edition (FE), premijum flegšip pametni telefon, koji objedinjuje omiljene funkcije Galaxy serije, po željama njenih najvernijih fanova, po početnoj ceni od 79,990 RSD.

  Poslednjih meseci, svet kakav poznajemo znatno se promenio, a fokus se pomerio na povezanost i dostupnost svih sadržaja i funkcija, bez obzira na mesto na kojem se nalazimo, što je tehnologiji dalo još značajniju ulogu u svakodnevnom životu. Stoga je Samsung  kreirao Galaxy S20 FE, kako bi flegšip mobilno iskustvo ponudio još većem broju korisnika. Ovaj telefon objedinjuje odabrane karakteristike Galaxy S20 serije, poput super smooth scrolling displeja, kamere koja radi uz pomoć veštačke inteligencije, naprednog čipseta, hiper-brze konekcije, celodnevne baterije[1], prostora za skladištenje sa mogućnošću proširenja[2], kao i premijum dizajna.

  „U stalnom smo kontaktu sa našim najvernijim fanovima i pažljivo osluškujemo šta je to što im se najviše svidelo kod Galaxy S20 serije, koje opcije su najviše koristili i šta žele da vide na novim pametnim telefonima,” izjavio je Dr. TM Roh, predsednik i direktor odeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Galaxy S20 FE je najnoviji član Galaxy porodice koji označava početak novog načina pružanja Samsung inovacija još većem broju korisnika. ”

  Izrazite se na najbolji način

  U poslednje vreme, snimanje fotografija, video snimaka i njihovo deljenje sa prijateljima postalo je najbolji način na koji korisnici mogu da izraze svoju posebnost. Baš zbog toga, Galaxy S20 FE dolazi sa kamerom profesionalnog ranga, uz selfi kameru od 32MP, sa tetra-binning tehnologijom koja omogućava instant snimanje vrhunske fotografije za društvene mreže.

  Uz velike vizuelne senzore koji uključuju obrađivanje slike u više kadrova, korisnici sa lakoćom mogu da snimaju fotografije bogate bojama, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Night mode obrađivanje slike uz pomoć veštačke inteligencije sa lakoćom stabilizuje kadar tokom snimanja, tako da korisnici mogu u potpunosti da se fokusiraju na zabavu.

  Kada nisu u neposrednoj blizini dešavanja, korisnicima je na raspolaganju moćni 30X Space Zoom[3] koji omogućava pravljenje sjajnih i čistih fotografija. Obrađivanje i deljenje fotografija i video materijala veoma je važno fanovima, te im S20 FE dopušta da, poput profesionalaca, kreiraju vrhunske sadržaje u realnom vremenu.

  Kako bi odrazio lični stil korisnika, Galaxy S20 FE dolazi u čak šest živopisnih boja, koje pristaju svakom stavu, izgledu i ličnosti, a usklađene su i sa ključnim elementima dizajna sofisticirane Galaxy S20 serije. Boje u kojima će S20 FE biti dostupan u Srbiji su Nebesko crvena, Nebesko narandžasta, Nebesko ljubičasta, Nebesko zelena, Nebesko plava i Nebesko bela[4]. Takođe, materijal od koga je napravljen ovaj premijum uređaj maksimalno smanjuje tragove otisaka prstiju i mrlja.

  Radite ono što volite

  Kada je pametni telefon u centru svakodnevnog života korisnika, sve treba da pruža besprekorno iskustvo – od dizajna do performansi. Stoga je Samsung novi Galaxy S20 FE opremio naprednim procesorom i prilagodio ga 5G mreži[5] kako bi postigao upravo to. Ovo je savršen uređaj za listanje sadržaja ili gledanje video zapisa uz super-glatki 6,5-inčni[6] Infinity-O Super AMOLED displej i osvežavanje slike od 120 Hz. Takođe, Galaxy S20 FE povezan je ostalim proizvodima iz Galaxy ekosistema, poput Galaxy Buds Live bežičnih slušalica i Galaxy Fit2 pametne narukvice.

  Sve što želite bez imalo brige

  Galaxy S20 FE pametni telefon opremljen je snažnom baterijom koja može trajati ceo dan[7]. Izdržljiva baterija od 4.500 mAH, moćne AP performanse i super brzo punjenje, svakom korisniku omogućavaju da radi ono što voli, bez ikakve brige o trajanju baterije[8]. Korisnicima Galaxy S20 FE pametnog telefona obezbeđeno je vrhunsko mobilno iskustvo podrškom tri generacije nadogradnji Android (OS) operativnog sistema, kao i pratećim opcijama bezbednosne zaštite.

  Dostupnost

  Galaxy S20 FE biće dostupan na domaćem tržištu od 2. oktobra 2020. godine, po ceni od 79,990 RSD.

  Moguće je i naručivanje unapred, koje počinje od 23. septembra 2020. godine. Više informacija pronađite na: https://www.samsung.com/rs/offer/preorder-galaxy-s20fe/.


  [1] Zasnovano na prosečnom trajanju baterije u tipičnim uslovima. Stvarno trajanje baterije može varirati u zavisnosti od niza faktora kao što su mreža, korišćene opcije, učestalost poziva, korišćenja aplikacija itd.

  [2] Memorija se može proširiti do 1TB uz MicroSD karticu koja se odvojeno prodaje.

  [3] 30X Space Zoom ukljulčuje digitalni zoom, koji može dovesti do smanjenja kvaliteta slike.

  [4] Dostupnost boja može varirati u zavisnosti od tržišta.

  [5] Dostupnost 5G može varirati u zavisnosti od tržišta.

  [6] Merenja ekrana su dijagonalna, a stvarna vidljiva površina je manja zbog zaobljenih uglova i kamera.

  [7] Procenjuje se prema profilu upotrebe prosečnog / tipičnog korisnika. Stvarni vek trajanja baterije zavisi o mrežnom okruženju, korišćenim opcijama i aplikacijama, učestalosti poziva i poruka, mnogih drugih faktora.

  [8] Kada koristite priloženi punjač i kabl od 15 W. Punjač i kabl od 25 W se prodaju zasebno.