Predsednik Opštine Sjenica traži poligrafsko testiranje zbog snimka seksa: Kaže da je podvala i laž, optužio kriminalne i političke krugove…

1
Foto: Profimedia

Predsednik Opštine Sjenica Hazbo Mujović tražio je danas od vlasti poligrafsko testiranje zbog snimka seksa za koji kaže da je “podvala i laž” i da je on na meti kampanje “kriminalnih i političkih” krugova.

Mujović je to saopštio povodom objavljivanja snimka negovog seksualnog odnosa navodno s jednom službenicom Opštine.

On je u saopštenju naveo da ga je “linču u medijima i na društvenim mrežama” izložila “sprega određenih kriminalnih i političkih organizacija” s ciljem da se dokopaju vlasti.

Mujović je poručio da nastoji da “dokaže da je reč o najprljavijoj kampanji u istoriji Sjenice” i da bi “kriminalcima, povezanim s političkim organizacijama, stao na put i zaštitio pravdu, integritet i opšte interese svih građana”.

Pošto su se u javnosti pojavili snimci seksa, on je podneo ostavku i vratio mandat Stranci demokratske akcije (SDA) Sandžaka.

Skupština Opštine Sjenica još nije zasedala da to sprovede, a njen predsednik Muhedin Fijuljanin nije odgovarao na telefonske pozive i poruke, tako da se ne zna da li će ta skupština zasedati pre junskih lokalnih izbora.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. Patku na sunce, pa da vidimo da li mu je onoliko debeo kao na snimku, ako jeste, znaci on je.

Comments are closed.