Poznati svetski stručnjaci iz oblasti biznis dizajna uskoro pred domaćim preduzetnicima

  0

  Priznati stručnjaci za inovacije u poslovanju po prvi u Srbiji, u okviru konferencije o preduzetništvu Dare To Be Original, govoriće o primeni biznis dizajna koji se smatra glavnim pokretačem modernog doba. Na poziv magazina Original, projekta Fondacije Novak Đoković, 24. septembra u novosadskoj Svilari pred domaćom publikom ekskluzivno govori Miloš Milić, direktor tima za razvoj proizvoda u američkom maloprodajnom lancu Volmart (Wolmart), dok će specijalni gosti biti i Džulijan Lukaševič, ekspert za razvoj inovacija i biznis dizajna i Greta Siger, savetnica za inovacije i sistemski trener. Učešće na konferenciji je besplatno, a prijave su otvorene do popunjavanja mesta. 

  Koliki je značaj kreativnosti za poslovni uspeh, koji su vodeći pristupi u transformaciji biznisa, a šta novi trendovi u preduzetništvu, samo su neke od tema druge po redu konferencije Dare To Be Original.

  “Misija Original magazina je da znanje, nove ideje i uspešne priče učinimo dostupnim svima. U želji da kvalitetan sadržaj podelimo sa publikom širom Srbije odlučili smo se da ove godine konferenciju Dare To Be Original izmestimo u Novi Sad. Posetioce očekuju priznati domaći i strani predavači, kao i niz dodatnih aktivnosti koje će im pomoći da uvedu inovacije u svoj biznis kako bi bili što uspešniji”, rekla je Jasmina Stojanović, projektna menadžerka magazina Original.

  Pored predavanja, posetioci konferencije imaće priliku da od uspešnih pojedinaca čuju i svedočenja o promeni karijere iz korporativne u preduzetničku, ali i da učestvuju u tematskim radionicama.

  Prijave za predavanja i radionice su otvorene su na sajtu Original magazina – https://www.originalmagazin.com/dare-to-be-original-2/

  Za sve zainteresovane koji ne budu u prilici da program prate uživo, biće obezbeđen video stream u Startit Centrima u Beogradu, Inđiji, Vršcu, Zrenjaninu, Subotici i Šapcu.