Povređenog Kuzmića transportuju za Beograd, helikopter poleteo

0
Profimedia

Košarkaški eprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u Banjaluci, nalazi se u komi.

Zbog teškog zdravstvenog stanja prebacuju ga u Beograd.

Nesreća se dogodila jutros oko 5 časova, a Kuzmić je posle nesreće smešten na UKC Republike Srpske. Policija je obavila uviđaj, a o svemu je obavešten i dežurni okružni javni tužilac. Kako javljaju mediji iz Republike Srpske u toku je rad na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika.

Vest o teškoj saobraćajnoj nesreći Ognjena Kuzmića potvrđena je i na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda. Navodi se da je Kuzmić doživeo teške povrede glave i grudnog koša, a uskoro će biti prebačen u Beograd.

“KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obaveštava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banja Luka – Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda i u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd.