“Posle pobede opozicije u Crnoj Gori vidi se besmisao bojkota Saveza za Srbiju…”

1
Foto: Nedeljnik

Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je danas da se posle pobede opozicije u Crnoj Gori vidi koliko je ideja bojkota koju je plasirao deo opozicije okupljen oko Saveza za Srbiju bila “neinteligentna i besmislena”.

Jovanović je za dnevni list Danas rekao da je zbog Saveza za Srbiju izgubljeno dve godine, “jer su oni delili opoziciju bez ikakvih argumenata” i dodao da sada svi prisustvujemo novim svađama i nesuglasicama, zbog čega je, kako je rekao “okupljanje opozicije teško zamislivo”.

Govoreći o pobedi opozicije u Crnoj Gori, lider DSS je ocenio da je kontekst u kojoj je ona tu pobedu ostvarila prilično različit od Srbije.

“Glavni okidač je bio napad na Srpsku pravoslavu crkvu, a doprineli su i montirani politički procesi protiv Andrije Mandića i Milana Kneževića. Krivokapić se pojavio sa jednom jasnom ideološkom platformom, i odneo je pobedu sa još dve opozicione kolone”, naveo je Miloš Jovanović.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je danas da se posle pobede opozicije u Crnoj Gori vidi koliko je ideja bojkota koju je plasirao deo opozicije okupljen oko Saveza za Srbiju bila “neinteligentna i besmislena”. Твоја изјава показује колико си сам неинтелигентан и бесмислен (у политичком смислу). Да, баш имамо вишка тридесетак година да са власти сменимо још једног аутократу, баш интелигентно и смислено. Уз то, да није играо на националну карту и веру, не би ни пропао кроз “труо под”, а тога овде има у траговима.

Comments are closed.