Poslanice SNS rekle da je Đilas odglumio nervni napad

1
screenshot twitter

Poslanice Srpske napredne stranke (SNS) Sandra Božić i Marija Obradović optužile su jednog od lidera Saveza za Srbiju (SZS) Dragana Đilasa da je u “stravičnom performansu” odglumio lažni nervni napad i brigu za svoju decu.

Božić je, na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, rekla da su sve poslanice SNS i majke zabrinute za svu decu jer ih “nije dobro deliti na moju ili tvoju, Vučićevu ili Đilasovu”, a da je lider SZS odigrao “epizodnu ulogu”.

Ona je istakla da su jedina deca koja su godinama sistematski napadana Vučićeva, i pročitala sve uvrede koje su na njihov račun upućivane na društvenim mrežama.

Obradović je rekla da zloupotreba dece u političkoj borbi ne sme da se dozvoli, ali da se u slučaju Đilasa “prvi put vidi da roditelj lično zloupotrebljava decu u političke svrhe, radi sticanja političkih poena”.

Ona je naglasila da, ako je dozvoljeno lupanje u šerpe pristalica opozicije, zašto ne bi bilo dozvoljeno da pristalice vlasti puštaju poruke preko razglasa.

“Mi ćemo nastaviti da odgovaramo – ‘bukom protiv šerpi’, zato što građani to žele. Ne možete zabraniti stotinama hiljada ljudi širom Srbije da to vrade, jer je to njihova volja. Kao i onih koji lupaju u šerpe”, rekla je Obradović.

Božić, na pitanje ko organizuje u 20.30 časova puštanje muzike s razglasa, nije mogla da odgovori, objašnjavajući da se “spontano narod okupi” i da pretpostavlja da su to “građani koji žive u tim zgradama”.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. Ko organizuje serpe? Ako se lupaci u serpe spontano organizuju onda se i ovi drugi isto spontano organizuju. Vecini gradjana smetaju i jedni drugi “spontano” organizovani.

Comments are closed.