Ponoš: Potpuno je očigledno da je Vulin zloupotrebio neke službe da bi došao u posed prepiske između Nedeljnika i Šutanovca

1
Foto: Printskrin YouTube

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da je “potpuno očigledno” da je ministar odbrane Aleksandar Vulin “zloupotrebio neke službe da bi došao u posed prepiske između autora teksta i Nedeljnika, koja nije objavljena”.

U intervju za agenciju FoNet koji prenosi N1, on je ukazao da je to nedopustivo i da se ne dešava u uređenim društvima i ocenio da je odgovor Vulina na tekst koji nije objavljen “potpuno nevešt i traljav”.

“Ono što je potpuno očigledno je da je ministar odbrane zloupotrebio neke službe da bi došao u posed prepiske između autora teksta i Nedeljnika”, precizirao je Ponoš.

On misli da to sasvim jasno zaslužuje odgovornost, ne samo ministra odbrane, “nego i službi koje on kontroliše, a ne bi trebalo da kontroliše”.

“U ovom slučaju bojim se da su tu upleteni prsti VBA”, rekao je Ponoš i dodao da ga to “nikako ne čudi, s obzirom na to da je VBA daleko od onoga što bi trebalo da bude ili što je nekada bila”.

1 KOMENTAR

  1. Очигледан пример потпуне девијације улоге и функције државних институција. Оне се под партијским надзором баве оним што је интерес странака, односно у оваквим случајевима, појединаца, мање или више истакнутих чланова, који су их, из чисто партијских интереса, злоупотребили.

Comments are closed.