“Poludela plavuša, Čokolinda i njeni mizogini glasači”: Kako je Vlatka Pokos “zaratila” sa predsednicom Hrvatske…

1
Foto: Profimedia

Bivša hrvatska TV voditeljka Vlatka Pokos poslednjih je dana svoju pažnju i komentare usmerila ka predsednici Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović. I zbog toga je, tvrdi, bila žrtva brojnih napada koji su prelazili i u čistu mizoginiju.

Ona je prvo na svom Instagram profilu pisala o tome kako je Grabar Kitarović “obezvredila instituciju predsednika”, prenosi Večernji list.

“Niko nije uspeo toliko poniziti i obezvrediti instituciju predsednika kao poludela plavuša. Pevanje Bandiću, simbolu korupcije i kriminala u Hrvata definitivno je bilo sumrak demokratije i civilizacije. Hrvatska se pretvorila u nekakvu primitivnu, mračnu zemlju uništenu korupcijom u kojoj premijer koalira s kriminalcem, a Crvenkapica bez sluha nosi mu kolače u zatvor. Molim vas, izađite na izbore i pospremite ovu jadnicu u ropotarnicu istorije. Uostalom, može se preseliti i kandidovati u ljubljenoj BiH”, bila je oštra Pokos.

Međutim, kako sama kaže, zbog takvog javnog istupa doživela je brojne uvrede i bila žrtva mizoginih komentara.

Pa se s tim u vezi još jednom obratila javnosti.

“Nakon mog komentara o Čokolindi, kako se sama prozvala, doživela sam očekivano degutantne, jadne, mizogine, napade. Po principu “ubijte glasnika”, Kolindini glasači, očekivano malo ograničenog intelektualnog kapaciteta, uglavnom muškarci, okomili su se na mene pišući stvari koje su normalnoj osobi nepojmljive. Valjda jedino tako mogu postići erekciju, jadničci. Za razliku od njih, koji o meni godinama uporno ponavljaju jadne izmišljotine i laži, ja prilažem materijalne dokaze koji potkrepljuju moj komentar. Ne znam za vas, ali u mojoj realnosti predsednica ne izgleda i ne ponaša se ovako. Uživajte…”, napisala je Pokos.

To be continued…

1 KOMENTAR

Comments are closed.