“Polomljena kutija i pocepani listići”: Lutovac tvrdi da nema izbora u DS-u, druga struja ga optužila da je organizovao “batinaše”

1
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS)

Oko 60 ljudi predvođenih aktuelnom potpredsednicom DS Draganom Rakić upalo je u centralu Demokratske stranke u Beogradu gde su polomili glasačke kutije i pocepali listiće, prenose mediji.

To je na svom Tviter profilu podelio sa javnošću i Balša Božović.

“Fizički upad u centralu DSa. Fizički napadnute članice izborne komisije na Starom gradu. Rakićka u ime Lutovca sa batinašima iz Šapca i Vojvodine. Polomljene kutije i pocepani listići!!! Ovo je sramota koja ne može da se zaboravi.”

U DS danas se održavaju izbori, a jedini kandidat za predsednika je Branislav Lečić. Lečić se oko 14 časova pojavio ispred prostorija stanke ali mu ulaz nije dozvoljen.

Struja oko aktuelnog predsednika Zorana Lutovca ne priznaje izbore.

“Danas nema nikakavih izbora u Demokratskoj stranci, a onaj koji se predstavlja kao kandidat za predsednika DS je isključen iz stranke”, poručio je predsednik DS Zoran Lutovac, naglašavajući da neće biti otimanja ili gašenja stranke.

Lutovac je, na današnjoj konferenciji za novinare koja je sazvana zbog odnosa u DS, poručio da nema podela u stranci.

Ovo je, prema njegovim rečima, upozorenje javnosti na pokušaje večitih funkcionera u toj stranci da u saradnji sa režimom predstave da se radi o novim podelama u DS.

1 KOMENTAR

  1. Господин Тадић се баш устремио на ДС. Како ствари стоје, или ће “отпадници” у његовој служби преузети власт некаквим изборима и “ујединити” ДС и СДС, да би потом заједно нестале са политичке сцене, или ће преостали у ДС успети да је сачувају од оваквог сценарија, чиме би убудуће, са некаквом радикалнијом променом политике, добацили преко цензуса.

Comments are closed.