“Policijski čas za 1. maj? Znaćemo sve do 15 sati…”

1
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/DS)

Bez obzira kakvi su propisi, jer će oni definitivno da se olabavljuju, svi treba da napravimo svoja pravila i svoj način ponašanja kako da se vratimo u životne tokove, a da ostanemo bezbedni, rekla je jutros doktorka Darija Kisić Tepavčević.

To što je ovo najverovatnije poslednji vikend sa ovim restrikcijama ne znači, kaže, da će virus u ponedeljak nestati.

U uključenju za TV Prva, doktorka je govorila i o merama za prvomajske praznike, rekavši da će se konačno trajanje policijskog časa koji počinje danas, znati do konferencije u 15 sati.

“Poslednjih dana svi nas pitaju jedno te isto, a odnosi se na prvomajske praznike koje smo navikli da provodimo u druženju i prirodi i koji se sami svrstavaju u oblike ponašanja koji nose rizik. Činjenica je da se vraćamo postepeno u normalne životne tokove i da smo svi naučili koje su najefikasnije preventivne mere kako možemo sprečiti da se zarazimo. Bez obzira kakvi su propisi, jer će oni definitivno da se olabavljuju, svi treba da napravimo svoja pravila i svoj način ponašanja kako da se vratimo u životne tokove”, rekla je doktorka Kisić Tepavčević.

1 KOMENTAR

  1. Sve je to ok ali ja ne znam sad da li bi trebalo da odem i da se osiguram za par dana izolacije ili mogu da se pristedim ako ce sutra moci da se izlazi. Ovo nema smisla

Comments are closed.