“Podrška za Milenu. Ja sam brzo napustio časove kod Mike, ne smem ni da zamislim koliko izmučene dece je odande otišlo…”: Glumac Bane Jevtić o svom iskustvu u školi glume kod Miroslava Aleksića

0
Printscreen/YouTube/Dobro Jutro - Jovana & Srđan

Posle javnog istupa pet devojaka na čelu sa renomiranom mladom glumicom Milenom Radulović koja je ispričala da ju je, kad je imala 17 godina, silovao nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić (68), oglasili su se mnogi bivši učenici ove škole sa svojim iskustvima u Mikinoj školi glume.

Glumac Bane Jevtić je priznao da je bio nesrećan zbog strogih pravila u grupi Mike Aleksića, ali da nije smeo da kaže roditeljima.

“Ukratko, moja podrška Mileni. Ja sam bio kod Mike u grupi i nisam mojima prvo smeo, a onda hteo da kažem koja su tamo pravila i koliko sam nesrećan. Deci se ne veruje. Roditelji u velikom broju ne poznaju svoju decu. Plus to su frigilne godine kad misliš da tako mora. Ko je kod kuće dobro prošao kad ocrni učitelja? Niko! Naročito kad je učitelj najpoznatiji u gradu”, rekao je Jevtić, a prenosi Blic.

“Ja sam brzo pobegao odande zahvaljujući samo mojoj prpošnosti koju sam uzgajao, ali ne smem da zamislim koliko je tokom decenija izmučene dece odande otišlo”, ispričao je on.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su Aleksića (68) uhapsili zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje, kako je saopštio MUP.

“Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne”, navedeno je u saopštenju MUP-a.

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

104 NEDELJNIKA i 12 poklon knjiga po neverovatnoj ceni od samo 11.999 dinara!

52 NEDELJNIKA i poklon knjiga “ISTORIJA 21. VEKA” za samo 7.999 dinara!