Pevačici Bebe Redži rekli su da je “prestara” da bude seksi: Koleginice podržavaju 29-godišnju zvezdu

0
Foto Profimedia

Pevačica Bebe Redža dospela je u centar pažnje pošto je na Instagramu napisala objavu u kojoj se osvrće na ejdžizam u Holivudu. Redža je napisala da joj je izvesni producent rekao da je sa 29 godina prestara za imidž seksepilne zvezde.

Njene poznate koleginice, među kojima su se našle i Tejlor Svift, Rita Ora i Džejmi Lin Spirs, uputile su Redži poruke podrške u komentarima.

Bebe Redža je napisala:

“Nedavno mi je jedan producent rekao da postajem prestara i da zbunjujem ljude zato što sam tekstopisac i na Instagramu objavljujem seksi fotografije, a to nije nešto što žene koje se bave pisanjem pesama treba da rade, naročito ne u mojim godinama. Imam 29 godina.

Dosta mi je da me smeštaju u kojekakve okvire. Ja određujem sopstvena pravila. Umorna sam od žena koje se etiketiraju kao ružne veštice kada ostare, a muškarci se smatraju seksipilnijima kada imaju više godina.

U svakom slučaju, u avgustu punim 30 i znate šta? Ne bežim od toga. Neću lagati za svoje godine niti pevati pesme koje će se prodavati bolje jer zvuče ‘mlađe’. Slaviću svoje godine jer, znate šta, mudrija sam i snažnija i, verujte mi, mnogo bolja ljubavnica nego što sam bila pre deset godina.”

Tejlor Svift, koja takođe ima 29 godina, napisala je Redži ispod objave: “29-godišnjakinje, ujedinite se”, Rita Ora poručila je pevačici da je prelepa, sve seksipilnija sa godinama i da njen talenat peva za sebe.