“Pet miliona dolara za pet sekundi pojavljivanja u seriji”: Megan Markl dobila poslovnu ponudu

0
Foto: Megan Markl

Kozmetička kompanija Biotulin, koja proizvodi preparate na bazi botoksa, ponudila je pet miliona dolara za pet sekundi pojavljivanja vojvotkinje od Saseksa Megan Markl sa njihovim proizvodom u američkoj TV seriji “Suits”, prenosi N1.

Megan Markl je spremna na brojne sastanke i dogovore u Holivudu, a njeni agenti počeli su da traže ulogu, objavo je britanski Miror. Megan bi navodno želeela da glumi superheroja kao svoju povratničku ulogu.

Britanski Miror piše da je nemačka kozmetička firma Biotulin ponudila pet miliona dolara za pet sekundi pojavljivanja u seriji “Suits” s njihovim proizvodom, koji prema pisanju medija Megan i koristi.

Ovo je prvi put da su Markl pitali da se vrati u seriju i oživi svoj lik Rejčel Zejn, ali ona još nije dala odgovor, mada nije poznato ni da li se planira nastavak, odnosno 10. sezona serije, čija je poslednja epizoda emitovana u septembru 2019. godine.

Producent serije Aron Korš rekao je da ne želi da je nagovara, s obzirom na to da ona želi da počne novi živo pošto su se ona i njen suprug, princ Hari povukli s kraljevskih dužnosti.